Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7

Ontstoppingsdienst Ieper

Derudder Cleaning is een ontstoppingsdienst die vanuit Ieper vertrekt. Dat betekent dat we snel bij jou ter plaatse kunnen zijn om problemen te verhelpen. Problemen zoals een verstopt toilet, verstopte lavabo of verstopte douche. Elke leiding, buis of riool krijgen we ontstopt. Als ontstoppingsdienst en ruimdienst zijn we gespecialiseerd in elke activiteit waarbij afvoerwater weer vlotte doorgang moet krijgen.

Door vanuit Ieper te vertrekken liggen onze prijzen voor de ontstoppingsdiensten correct. We hoeven geen diesel te verrijden voor een verre verplaatsing. Dat komt jou als klant natuurlijk ten goede. Je bent én goed én goedkoper gediend.

Dan kan je je nog afvragen: is spoed maar zelden goed? We kunnen je verzekeren: onze teams zijn de meest professionele team die je zal vinden in de wereld van de ontstoppings- en ruimdiensten. We werken namelijk ook voor bedrijven. Internationale topbedrijven die hun samenwerkingen uitgebreid screenen. Al onze medewerkers hebben dus recent alle nodige trainingen gekregen en werken met het beste materiaal. 

Je kan ons van maandag tot zondag, dag en nacht bellen. Geen probleem!

Ontvang je offerte

Dringende ontstopping in Ieper?

We maken altijd onze planning op. Hoe dringender, hoe meer we onze planning moeten hertekenen. Daarom is het altijd voordeliger om een preventief onderhoud in te plannen. Dan maak je op regelmatige tijden (bijvoorbeeld halfjaarlijks of jaarlijks) een afspraak. Is er toch iets hoogdringend dan kan je ons altijd bellen! Dan berekenen we de correcte prijs en kom je nooit voor verrassingen te staan. 

 

We willen duidelijkheid: voor onszelf maar zeker ook voor jou als klant. Maak je geen zorgen, we hebben dit al zo vaak gedaan, we polsen eerst naar alle relevante vragen. Want tenslotte zijn wij de expert in ontstoppingen. 

Service na de ontstopping

Als we zelf niet 100% zeker zijn dat de oorzaak van de ontstopping helemaal verwijderd is, gaan we proactief nog eens dubbelchecken met onze camera. We laten een speciale camera in de afvoerleiding en controleren alles nog eens. Zo ben jij en wij helemaal zeker van een correcte en volledige ontstopping van leidingen, toilet, douche, lavabo of wat ook maar verstopt zat. 

Meer dan een ontstoppingsdienst

Wist je trouwens dat je voor meer dan enkel ontstoppingen beroep kan doen op Derudder Cleaning in Ieper? We zijn inderdaad een professionele ontstoppingsdienst maar we zijn ook een ruimdienst. Dit betekent dat je in Ieper ook voor ons terecht kan voor het ruimen van bijvoorbeeld septische putten of regenwaterputten. Dat zijn de voornamelijkste diensten voor particulieren. Voor bedrijven specialiseren we ons in de moeilijkere klussen zoals het reinigen van tanks waar zeer lastige stoffen in behandeld worden. Denk maar aan suikers, chocolade, oliën en zuren. Van die stoffen die je niet in 1-2-3 zelf even gaat opkuisen. Die pakken wij dus met plezier aan. We beschikken daarvoor over speciaal uitgeruste vrachtwagens en darmen. En nog eens, schitterende en goed opgeleide medewerkers.  

Wat als je een ontstoppingsdienst in Ieper nodig hebt?

Dat is heel simpel. Dan bel je ons op 057 42 20 73. Dat is de snelste en meest eenvoudige manier. Je kan gerust ook naar de site surfen. Daar vind je een contactformulier waarin we de belangrijkste vragen reeds stellen. Bij ontvangst bellen we jou dan op om verdere afspraken (zoals dag en uur, prijs, etc) te maken. Uiteraard kan je ons ook altijd een mailtje sturen. Eens we afgesproken zijn, kom je op de planning terecht. Voor we bij jou passeren, contacteren we je nog een laatste keer. 
 

Een vlotte manier van werken: dat zeggen niet wij. Dat zeggen onze honderden klanten. Ze appreciëren onze eerlijke aanpak en onze professionele manier van werken. 

review1
review2