Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7

Ontstoppingsdienst Roeselare en omstreken

Voor wie in de buurt van Roeselare, Rumbeke en Oekene woont en een professionele ontstoppingsdienst nodig heeft! Ons team staat 24 op 24, 7 op 7 voor u klaar!

Al meer dan 60 jaar verhelpen we in de regio van Roeselare verstopte leidingen en riolen. En blijkbaar doen we het erg goed. We krijgen complimenten voor onze duidelijke communicatie, onze deskundigheid, onze snelheid en voor het erg verzorgd en proper werken. 

Dringende ontstopping in Roeselare?

Je kan ons sowieso via de website bereiken. De snelste manier is echter om te bellen. Je krijgt Josephine aan de lijn. Ze stelt enkele vragen om een duidelijke 'diagnose' te kunnen maken en berekent direct de prijs. Geen verrassingen of bijkomende toeslagen. Enkel wanneer het nodig is, opteren we om bijkomend onderzoek te doen met een camera

24/24 en 7/7

we maken eerst prijs op (= geen verrassingen)

we doen wat we beloven

100% garantie op de beste oplossing

 

Ontvang je offerte

review1
review2

Wat kost een ontstopping?

Dat hangt van verschillende factoren af. Voor we langskomen stellen we u enkele vragen. Jouw antwoorden geven ons meteen een beter zicht op het probleem. Hoe meer details, hoe beter wij jou een realistische prijsindicatie kunnen geven. Geen verrassingen, geen meerprijs! Goede en duidelijk afspraken maken goede vrienden.

 

Derudder Cleaning, uw betrouwbare partner!

 

Wij werken zowel voor particulieren als voor grote bedrijven zoals Huis Van Wonterghem, UNILIN, Alpro,…