Ontstoppingsdienst Kortrijk

Voor wie in de buurt van Kortrijk woont en een professionele ontstoppingsdienst nodig heeft! Onze deskundige medewerkers staan 24 op 24, 7 op 7 stand-by! Je hoeft enkel te bellen. Dan krijg je Josephine aan de lijn. Ze stelt enkele vragen om zo een correcte prijs op te maken. 

 

We bedienen ook supersnel bewoners van Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, etc Eventueel, maar dat is volledige vrijblijvend, kan er ook gekozen worden voor een camera-inspectie

Dringende ontstopping in Kortrijk

Als het echt héél dringend is: bv het toilet begint over te lopen. Dan kan je ons altijd bellen. Dag of nacht, week of weekend. Er is steeds permanentie op het vaste nummer. Daardoor kunnen we ook zeer snel ter plaatse zijn. Dus heb je wat voor, neem dan het zekere voor het onzekere. Bel ons!

 

Voor een minder dringende ontstopping in de regio van Kortrijk, kan je ook via de site bij ons terecht. Dan nemen we jouw opdracht op in onze planning. Uiteraard spreken we per direct af en communiceren we heel open en transparant. 

Je kan ons van maandag tot zondag, dag en nacht bellen. Geen probleem! We maken eerst prijs op en pas bij akkoord komen we langs. Je komt nooit bedrogen uit.

Ontvang je offerte

review1
review2

Wat kost een ontstopping?

Dat hangt van verschillende factoren af. Voor we langskomen stellen we u enkele vragen. Jouw antwoorden geven ons meteen een beter zicht op het probleem. Hoe meer details, hoe beter wij jou een realistische prijsindicatie kunnen geven. Geen verrassingen, geen meerprijs! Goede en duidelijk afspraken maken goede vrienden.

 

Derudder Cleaning, uw betrouwbare partner!

 

Wij werken zowel voor particulieren als voor grote bedrijven zoals Huis Van Wonterghem, UNILIN, Alpro,…

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7