Industrie

Derudder Cleaning

Industriële reiniging en onderhoud

Derudder Cleaning is niet zomaar een partner in industriële reiniging en afvalstoffenbeheer. Bij Derudder Cleaning gaan we al meer dan 50 jaar een stap verder. Zeg gerust, een sprong verder. Met onze teams denken we na over elk probleem en ontwikkelen een oplossing, voor jouw bedrijf, 100% op maat.

Derudder Cleaning is bovendien een échte specialist. We helpen jou om de continuïteit in jouw bedrijf te verzekeren. Een snelle service bij een grote verscheidenheid van taken. Standaard of speciaal, wij zorgen voor de oplossing voor jouw probleem. Onze jarenlange ervaring én onze technische knowhow zorgt voor een ongekende vindingrijkheid.

+70 bedrijven, van KMO tot international, maken gebruik van onze services zodat hun productie kan blijven draaien.

Dankzij onze jarenlange vakkennis en onze eigen R&D-afdeling, kunnen we op maat gemaakte diensten leveren voor de meest veeleisende klanten.

Contacteer ons

Derudder Cleaning is VCA-gecertificeerd en levert alle benodigde attesten correct en tijdig af. We zijn ook erkend ophaler van klein en gevaarlijk afval. Is jouw probleem dringend? Bel ons! Voor niet urgente problemen laat hieronder jouw gegevens na, we contacteren jou binnen 1 werkdag.

Deerlijk 056 71 39 31
Ieper 057 42 20 73