Ontstoppingsdienst Poperinge

Derudder Cleaning in Poperinge is dé ontstoppingsdienst die je nodig hebt indien je kampt met afvoerproblemen en het ruimen van putten. Wij zijn werkzaam in de regio Ieper-Kortrijk-Roeselare. Vroeg of laat krijgen we allemaal eens te kampen met een verstopping in ons toilet, bad,… Aarzel dan niet om Derudder Cleaning voor alle Ruimingen en Ontstoppingen te contacteren. want wij zijn dé specialist in ontstoppingswerken.

We staan bovendien 24u op 24 en 7 dagen op 7 voor je paraat. Wij verhelpen jouw verstoppingsprobleem en ontstoppen jouw afvoerleidingen in een oogwenk zodat je terug gebruik kan maken van jouw toilet, bad,….

Het ontstoppen van afvoerleidingen gebeurt door middel van een machinale veer, met water onder hoge druk of onder vacuüm. 95% van alle verstoppingen lossen wij op zonder breekwerk. Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact op met Derudder Cleaning voor al jouw verstoppingen!

Hoe snel staan we in Poperinge?

Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Ieper staan we razendsnel in de regio van Poperinge. Door die snelheid en korte afstand, kunnen we ook de prijs voor ontstoppingen drukken. Goed voor jou en goed voor ons. Op die manier kunnen we snel actie ondernemen en zijn we niet lang onder de baan. Want een verstopping die wil je snel opgelost zien.

 

En om 100 procent zeker te zijn, kunnen we opteren om nog een cameraonderzoek te doen. Op die manier zien we eventuele blokkades nog in de afvoeren. Soms moet het zelfs geen opstopping zijn maar een kleine oneffenheid waarvan wij weten dat die in de toekomst miserie kan geven. 
 

Dringende tussenkomst

Je kiest niet wanneer je met een verstopping zit. In het weekend of midden in de nacht is dit natuurlijk een pak ambetanter. Onze teams hebben een wachtdienst. Dus indien het écht dringend is, dan kunnen we op elk moment afkomen. We staan voor je klaar! Bel ons gerust!

Je kan ons van maandag tot zondag, dag en nacht bellen. Geen probleem!

Ontvang je offerte

review1
review2

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7