Ontstoppingsdienst Diksmuide

Last van een verstopping? Bij ons kan je terecht voor het ontstoppen van jouw afvoerleidingen, zowel van de keuken als de badkamer, als van de riolering. Ons team van ervaren ontstoppers  in Diksmuide staat klaar om jouw probleem zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen.

Al onze klanten, of het nu in regio Diksmuide of Poperinge is, verdienen de beste service. Ons team beschikt daarom over het nieuwste materiaal om het probleem zo snel mogelijk en efficiënt te verhelpen. Naast onze vrachtwagens beschikken we namelijk over een vloot van combi’s voor in stadscentra, te lande en allerlei moeilijk bereikbare plaatsen, zodat we snel en accuraat kunnen optreden. Voor grotere werken hebben we een uitgebreid wagenpark en equipment steeds tot jouw beschikking.

Oorzaken

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende reden van een verstopping is de ophoping van vuiligheid door misbruik van afvoeren (wegwerpen van tampons of maandverbanden, overmatig gebruik van toiletpapier, ...)

 

Alsook kan je door gebrekkig onderhoud last krijgen van een overvolle septische put, een geblokkeerde sifonput, enz. De meeste problemen lossen we in een mum van tijd op ...en wat we niet meteen opgelost krijgen, dat zoeken we verder uit tot het problemen verholpen is!

 

Indien er meer aan de hand is, zoals een beschadigde of verzakte afvoerleiding, wortels van struiken of bomen die zich in de afvoer nestelen, een vreemd voorwerp dat door de afvoer steekt, slecht geplaatste afvoerleidingen met teveel bochten of verschillend van diameter, beton- of cementinloop, dan gaan we gezamenlijk in overleg om de oorzaak verder op te zoeken en om tot een oplossing te komen. Camera-inspectie kan hierbij al helpen.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over de ontstoppingsdienst van Derudder Cleaning of wil je een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij staan dag en nacht voor je klaar.

Je kan ons van maandag tot zondag, dag en nacht bellen. Geen probleem!

Ontvang je offerte

review1
review2

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7