Particulieren

Camera-onderzoeken

Met een camera inspecteren we elke riool, afvoer of leiding in jouw woning. Vaak denken mensen dat we onze camera’s gebruiken om een verstopping op te sporen. Dit klopt niet. Camera-onderzoek van een leiding, afvoer of riool is er om na te gaan of er een beschadiging of lek aanwezig is.

 

Door de wanden van de buizen te inspecteren met een camera zien we direct, live op beeld, of er sprake is van een structurele beschadiging. We kunnen bovendien zien of een ontstopping van een toilet, afvoerleiding of riool volledig is gebeurd en of er een oorzaak was voor het probleem.

Welke oorzaken kan een camera-onderzoek

aan het licht brengen?

Urinesteen, vet en boomwortels kunnen grote schade aanrichten aan riolen, afvoeren en kleinere leidingen. Door een opeenstapeling sluit de buis zich langzaam waardoor opstoppingen ontstaan. Met een camera-onderzoek kunnen we preventief een scan verrichten om te zien of we problemen voor kunnen zijn. Indien we een probleem vaststellen, kunnen we bepalen welk stuk van de leiding we moeten aanpakken, wat voor de klant dan weer een kostenbesparing is.

Door ons grote gamma aan camera’s is geen enkele buis te klein of te groot. Met een flexibele aansturing van de camera’s is het mogelijk om de raarste bochten te nemen. We kunnen dus zowat elke buis volledig in kaart brengen, tot in het kleinste detail.

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7