Rucojet wordt Derudder Cleaning

Derudder Cleaning en Rucojet smelten samen. Bekende gezichten zoals Dries Desomer (links) blijven aan boord en ondersteunen ons met hun expertise en lokale kennis. Pieter Haghedooren (rechts op de foto), afkomstig van Ieper en wonende in Passendale, zal de dagelijkse leiding van Derudder Cleaning Ieper op zich nemen. 

De huidige klanten van Rucojet mogen rekenen op dezelfde service. Met 11 hogedrukcombiwagens in onze vestigingen te Deerlijk en Ieper, is onze vloot up-to-date en klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden. 

Waarvoor kan je bij Derudder Cleaning terecht?

Alle diensten die Rucojet aanbood in de regio van Ieper, maar nog veel meer. 

Landelijke dekking
We bedienen bedrijven over het ganse land met 25 professionals, hightech apparatuur en een gigantische kennis van het vak.

 

Uitgerust wagenpark 
Investeringen in combiwagens met een debiet tot 285 liter per minuut en een werkdruk tot 890 bar, stellen ons in staat om de meest complexe klussen te klaren. 

 

Camera-inspectie
Voorts kan je ook rekenen op Derudder Cleaning voor het betere camerawerk. Denk niet aan Hollywood maar aan inspecties. Met een range tussen 32mm en 700mm banen we ons een weg doorheen leidingen. Een camera-inspectie biedt zekerheid en inzichten op de plaatsen waar geen mens kan komen.

Veiligheid, netheid en flexibiliteit

Bedrijven zoals Jules Destrooper, Aviko, Alpro, Bellewaerde en Unilin vertrouwen op Derudder Cleaning. Veiligheid, netheid en flexibiliteit zijn onze stokpaardjes. Bovendien is Derudder Cleaning VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat onze medewerkers permanent opgeleid worden om zo veilig mogelijk en volgens de regels van de kunst te kunnen werken.

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een partner voor het leegmaken, opzuigen of afvoeren van zuren, lijmen, harsen of andere moeilijke materialen? Heb je een uitdaging bij het schoonmaken van silo’s, kelders of opslagruimtes? Wil je snel en efficiënt de productie operationeel houden? Voor dit en nog veel meer kan je rekenen op Derudder Cleaning. 

Meer info? Contacteer Pieter

Voor verdere vragen in verband met de overname van Rucojet door Derudder Cleaning kan je Pieter steeds contacteren.

1634588105823

Pieter Haghedooren

Business Unit Manager Ieper

pieter@deruddercleaning.be

+32 (0) 497 49 56 01