Dringende interventie? Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7

Derudder Cleaning: ontstoppings- en ruimdienst

Derudder Cleaning is een ervaren specialist in het ledigen en reinigen van putten, tanks, vijvers, etc. voor zowel particulieren als industrie. Onze professionele medewerkers maken heldere afspraken en komen die na. Voor een correcte en transparante prijs bieden wij jou een snelle en duurzame oplossing.

Derudder Cleaning is een ervaren specialist in het ledigen en reinigen van putten, tanks, vijvers, etc. voor zowel particulieren als industrie.

  • Duidelijke communicatie
  • Snel ter plaatse
  • Vriendelijke, proactieve medewerkers
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar
  • Transparante prijsafspraken
  • We zoeken tot we vinden

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Derudder Cleaning is een professionele ontstoppingsdienst en ruimdienst actief in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Voor zeer gespecialiseerd werk verkennen we gans België en zelfs de buurlanden. Je kan Derudder Cleaning kennen van een bezoek aan jouw thuis. Bij huizen doen we ontstoppingswerken, maar ook het ledigen en reinigen van regenputten, septische putten, mazouttanks, het reinigen van vijvers, schoonmaken van zwembaden en het uitvoeren van geurdetectie

 

Voor honderden bekende bedrijven staan we in voor het schoonmaken van silo’s, opslagplaatsen, leidingen, waarin ambetante substanties zijn of waren. Denk maar aan lijmen, vetten, chocolade enzovoort. Dergelijke stoffen zijn voor een doorsnee schoonmaakbedrijf de hel. Voor ons betekenen ze een uitdagende en fijne job. Bedrijven die we helpen, helpen we echt ten gronde. We gaan ze volledig ontzorgen en staan dan ook in voor het afvoer van restwater, residuen, etc. Ook voor gemeentes gaan we vaak aan de slag: zo gaan we bijvoorbeeld infiltratiekratten schoonmaken zodat deze weer maximaal grondwater opslaan. 

 

Ook landbouwbedrijven doen een beroep op ons. Ondertussen mogen we ons specialist noemen in de opkuis van mestkelders. Professionele landbouwers zoeken een betrouwbare partij met ervaring hierin en dan kloppen ze aan bij ons. Of bijvoorbeeld schippers, ze willen hun ruim schoonmaken maar weten geen blijf met resten. Dan komen wij langs. Ook iets wat we doen voor de scheepvaart is het reinigen van olietanks. We kunnen uren doorgaan met elke sector op te noemen en elk type activiteit, maar dat zou ons erg ver leiden. Samengevat: voor elke niet doorsnee industriële schoonmaakklus kan je bij ons aankloppen. En kunnen we het zelf niet, dan raden we jou een partner aan. Partners met een gelijke visie waarvoor we ons hand in het vuur steken. 

Bij Derudder Cleaning zetten we, zowel voor industriële klanten als voor particuliere klanten, sterk in op veiligheid, duidelijke communicatie en ondersteuning. Voor klanten betekent dit heldere prijsafspraken. Maar ook een goede uitleg: waarom brobbelt jouw toilet en hoe kun je dat vermijden? Of bijvoorbeeld: als je zelf je septische put probeert te ledigen, hoe kan je zo de gevaren inschatten. Of hoe vaak moet je die septische put dan ledigen

 

We doen dat door onder andere artikels te schrijven. Andere veelgestelde vragen waar we een antwoord op formuleren zijn ‘hoeveel kost het om je septische put te laten ledigen of een heldere uitleg over het verwijderen van urinesteen. Mensen zijn ook bezorgd om hun mazouttank. Hoe kunnen ze een ondergrondse tank neutraliseren of wat moeten ze doen om een bovengrondse mazouttank te verwijderen? Informeren, dat helpt onze klanten. En helpen is wat we doen. 

 

Ons hoofdkantoor ligt in Deerlijk en Ieper. Van hieruit vertrekken dagelijks onze wagens. Elke dag zijn we in de buurt van Waregem, Kortrijk, Harelbeke, Wielsbeke en Wevelgem. Omdat we vaak ook bedrijven aandoen in de regio van Roeselare, Brugge, Ronse, Menen kunnen we ook hier snel ter plaatse zijn. Onze teams bestaan uit gedreven en professionele medewerkers die hun job uitstekend onder de knie hebben. Lees er zeker onze reviews op na! 

 

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7