Industrie

Partnership Derudder

Wij bij Derudder Cleaning hebben een pak specialisaties in het aanbod. Er zijn weinig problemen die wij niet kunnen oplossen. Dat betekent echter niet dat we de pretentie hebben om te beweren dat we daadwerkelijk alles voor elke klant gedaan kunnen krijgen. Omdat we weten dat er heel wat professionals bestaan die een even grote standaard nastreven als wij, doen we voor sommige werken een beroep op collega’s die voor bepaalde opdrachten beter geschikt zijn dan wijzelf.

Onze partners

Opvallend divers aanbod

Comfort Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf uit Zulte dat zowel industriële opdrachten voor zijn rekening neemt als periodiek werkt in de bouw- en verhuurmarkt. De diensten van het bedrijf omvatten o.a. gevelreiniging, ontmossen van daken en reinigen van opritten, maar evengoed de verwijdering van graffiti, de schoonmaak bij oplevering en na huurschade, bij brand-en waterschade, …. Een van hun specialisaties is droogijsstralen: een straaltechniek die veel weg heeft van zandstralen, maar die in plaats van zand gebruik maakt van vaste CO2 of droogijspellets. Droogijsstralen wordt ingezet voor het verwijderen van verontreinigingen zoals lijmresten, bakresten, verf, lijmresten, …

Manusje-van-alles

Derudder Cleaning is in een aantal specifieke segmenten van de markt actief, Comfort Cleaning in zowat alle domeinen van de schoonmaakindustrie. Maar waar laatstgenoemde ook de ‘kleinere’ opdrachten voor zijn rekening neemt, zijn wij de specialist in het ledigen van putten, tanks, vijvers, etc. voor zowel particulieren als in de industrie.

Ons partnership met Comfort Cleaning maakt dat we samen elke uitdaging het hoofd kunnen bieden!

Lid van verschillende organisaties

BvDA

Wij zijn een actief lid van BvDA, het ‘Businessnetwerk voor Duurzaam Afvalbeheer’. De missie van de organisatie bestaat erin een netwerk te vormen van bedrijven waarbij ervaringsuitwisseling en kennisopbouw over afval- en materialenbeheer centraal staan. BvDA richt zich tot gespecialiseerde afvalverwerkende bedrijven die state-of-the-artinzichten en -technologie aanwenden.

Unizo

Derudder Cleaning wil deel uitmaken van een zo groot mogelijk netwerk van professionals en gelijkgestemden. Daarom vinden wij het belangrijk dat we van alle ontwikkelingen op de hoogte zijn, zowel binnen de eigen business als op vlak van ondernemen in het algemeen. Om die redenen zijn wij lid van Unizo. De Unie van Zelfstandige Ondernemers levert professioneel advies en zorgt voor de nodige begeleiding bij diverse uitdagingen.

BNI

Tot slot zijn we ook aangesloten bij BNI of Business Network International, chapter Groeninghe (Kortrijk). De netwerkorganisatie heeft tot doel professionals te verzamelen die elkaar kunnen helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit lidmaatschap geeft ons toegang tot verschillende trainingen en de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen met honderdduizenden BNI-leden wereldwijd.

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7