Reiniging van boten en schepen

De reiniging van boten en schepen is een belangrijke. Spelers uit de maritieme wereld beseffen genoeg dat een boot aan anker een dure boot is.

Om de boten en schepen van een vloot in goede conditie te houden moeten ze van tijd tot tijd eens grondig gereinigd worden. Zo’n reiniging van boten en schepen, daar heb je Derudder Cleaning voor.

Derudder Cleaning is uitgerust met het materiaal en de manschappen om ook jouw schip of boot onder handen te nemen. Grote oppervlakten of machines krijgen we gereinigd of ontvet in een beperkte tijd. We denken ook altijd aan de meest tijds- en kostenefficiënte oplossing. Zo blijft de factuur beperkt en kan je sneller uitvaren.

Reinigen in schepen

Je hebt de reiniging van schepen, maar ook de reiniging in schepen. Een schip had een lading en na het lossen ervan blijven nog resten van de lading achter. Die resten moeten zo net en precies mogelijk opgeruimd worden. Om de meest veilige werkomstandigheden te creëren is het soms nodig om het ruim te ontgassen. Drie van de pijlers Derudder Cleaning: veiligheid, snelheid en accuraatheid.

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7