Reiniging van installaties in voedings- en gezondheidszorgsector

Salmonella en Legionella zijn twee bacteriën die steeds meer aandacht krijgen in deze sectoren vanwege hun potentieel gevaarlijke effecten op de gezondheid van mensen. Salmonella kan voedselvergiftiging veroorzaken en legionella kan leiden tot een ernstige longontsteking genaamd legionellose. Het is daarom van vitaal belang dat bedrijven in de sector van gezondheidszorg en voeding ervoor zorgen dat hun installaties schoon en vrij van deze bacteriën blijven.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: Derudder Cleaning. Derudder Cleaning is gespecialiseerd in de reiniging van installaties in de voedings- en gezondheidszorgsector. We maken gebruik van warm water (+90°C) met een bacteriedodende werking en zorgvuldig geselecteerde desinfecterende producten om alle bacteriën in de installaties te doden. Onze medewerkers krijgen alle nodige tools om deze werken zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren en te zorgen voor een volledige reiniging van alle installaties.

Met de toenemende controles op salmonella en legionella, is het belangrijker dan ooit voor bedrijven om hun installaties grondig te reinigen. Derudder Cleaning kan bedrijven in deze sectoren helpen bij het naleven van deze regels en richtlijnen. Ze kunnen ook een discrete en snelle tussenkomst verzekeren, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op hun dagelijkse werkzaamheden.

Als bedrijf actief in de voeding of gezondheidszorgsector is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw installaties schoon en vrij van bacteriën zijn. Derudder Cleaning kan u helpen bij het realiseren van deze doelstelling en u de gemoedsrust geven dat uw installaties in goede handen zijn. Neem gerust contact op met Derudder Cleaning voor meer informatie of om een afspraak te maken.
 

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7