Industriële schoorsteenreiniging

Vermijd een schoorsteenbrand of het stilleggen van de productie door tijdig de schoorsteen van jouw bedrijf te laten reinigen. Vooral in productiebedrijven waarin een verbrandingsproces van groot belang is, is een schoorsteenreiniging op tijd en stond erg belangrijk.

 

Het is moeilijk om uit te maken wanneer je de industriële schoorsteen best laat reinigen. In elk geval beter te vroeg, dan te laat. Tijdens een productiestop (jaarlijkse verlof of geplande werkzaamheden) is perfect voor het uitvoeren van een preventieve industriële schoorsteenreiniging.

Technische verantwoordelijken staan er vaak niet bij stil dat ook een schoorsteen periodiek onderhoud vraagt. Nochtans is het van groot belang. Een schoorsteenbrand kan immers nare gevolgen hebben. Een sterk verlaagde efficiëntie, overtreding van milieunormen en een kortere economische levensduur van de schoorsteen zelf. 

Kiezen voor Derudder Cleaning is kiezen voor:

  • uitgebreide analyse ter plaatse
  • duidelijke aanpak en communicatie met interne teams
  • tests bij Derudder met gelijkaardige opstellingen
  • opgeleid en getraind team van experts

Klaar voor een industriële schoorsteenreiniging?

We staan klaar om alle roet van de schoorsteen te verwijderen en om de schouw van top tot teen te reinigen. Neem contact met ons op, dan komen we ter plaatse en maken we voor jou een offerte op. 

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7