Reinigen van tanks

De reiniging van industriële tanks is een van onze specialiteiten. Onder industriële tanks begrijpen we olietanks, benzinetanks, mazouttanks, kerosinetanks, fueltanks, extra lourd-tanks, lijmtanks, verftanks, latextanks, chocoladetanks…

Kortom elke mogelijke tank die bij jouw bedrijf in gebruik is. Of het nu producten zijn met een hoge viscositeit of producten uit de petrochemie. Ons maakt het niet uit. We reinigen de tanks grondig en volledig comform elke wetgeving. Je ontvangt na uitvoer van de werken dan ook alle attesten.

Tank cleaning zoals het hoort

Het reinigen van industriële tanks is niet zonder risico. Daarom genieten al onze medewerkers elk jaar opnieuw een opleiding: ze zijn experts in het afdalen van tanks, hoe groot of klein ze ook zijn. Met hun moderne apparatuur detecteren ze risico’s en ze kunnen daarop perfect inspelen. Bovendien werken we steeds in team, opnieuw om elke bedreiging tot een minimum te beperken.

Uitgerust voor elke tankreiniging

Met een wagenpark dat prima op punt staat en alle mogelijke moderne randapparatuur is ons team gewapend om elke tank te reinigen. Wat de tank ooit bevat (heeft), wij krijgen de tank weer proper! Daar hoef je je geen zorgen om te maken.

 

Naast een propere tank verzekeren we jou ook een correcte en volledige afvoer van de afvalstoffen en het spoelwater.

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7