Mazouttank verwijderen

Een mazouttank verwijderen is de beste oplossing als je deze niet meer gebruikt. Zelfs een lege mazouttank kan geurhinder blijven opleveren. De verwijdering van een mazouttank gebeurt beter doordacht. Want mazout is en blijft een gevaarlijke stof.

 

Voordat je je mazouttank laat verwijderen is het verplicht om de mazouttank eerst te laten ledigen en reinigen. Dat is met dank aan de befaamde Vlarem II wetgeving. Derudder Cleaning is een erkend bedrijf. Daarom mogen we jou na afloop een attest geven zodat je kan bewijzen dat alles in regel is gebeurd. Zeer belangrijk voor wie bijvoorbeeld zijn huis verkoopt. 
 

PHOTO-2024-01-30-20-34-47-2

Ondergrondse mazouttank verwijderen

Een ondergrondse mazouttank is een tank die ingegraven zit in de grond. We kunnen een ondergrondse mazouttank ledigen, reinigen en vervolgens uitgraven. We voeren zowel het mazoutresidu als de oude tank af. Door te vertrouwen op Derudder kan je er zeker van zijn dat je ondergrondse mazouttank wordt verwijderd volgens de regels van de kunst. 

Bovengrondse mazouttank afbreken

Bovengrondse mazouttanks zijn alle tanks die vrij staan. Met andere woorden een mazouttank in de kelder is ook een bovengrondse mazouttank. Wie niet langer een beroep doet op mazout heeft dus ook de mazouttank niet meer nodig. Je kan die buiten gebruik laten stellen. Dan werkt de mazouttank niet meer en ben je ook volledig in regel, maar interessanter is toch om de bovengrondse mazouttank te laten afbreken. Zo heb je meer plaats in de kelder (of waar dan ook) en ben je zeker dat de mazouttank geen geurhinder meer geeft. 

PHOTO-2024-01-30-20-35-16

Samenvatting voor wie zijn mazouttank wil laten verwijderen

Laat je mazouttank verwijderen door iemand met een erkenning. Zo beschik je over een attest. Een mazouttank onklaar maken kan een oplossing zijn maar de meest complete oplossing is de mazouttank verwijderen. Dit geldt zowel voor bovengrondse als ondergrondse mazouttanks. 

Waarom Derudder Cleaning?

  • Veiligheid wordt vooropgesteld

  • Na afloop alle nodige attesten

  • Propere en complete werken

  • Ook afvoer van resten en afval

  • Duidelijke afspraken en communicatie

  • Meer dan 30 jaar ervaring

  • Professionel en snel team

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7