Ontstoppen van afvoeren

Doorheen de jaren krijgen afvoerleidingen heel wat te slikken. Voedingsrestjes, olie- en vetresten, zepen en andere kleverige substanties. Dit laat zijn sporen na in de afvoerleidingen. Een ontstopping is een absolute noodzaak wanneer het water niet langer afgevoerd wordt.

Begint het te stinken in huis en weet je niet waar de geur vandaan komt? Krijgt de afvoer het steeds moeilijker?

Als leiding lijding wordt

Onder hoge druk stuwen we water door de leidingen en nemen we alle vuilresten mee. Zo krijgt het water weer vrij spel en ben je verlost van de kwalijke luchtjes. Letterlijk voor veel klanten een opluchting.

De camera brengt alles aan het licht

Leidingen schoon gespoten, alle verstoppingen zijn opgelost. Klaar! Misschien nog niet helemaal. Onze ervaren medewerkers weten (en voelen) wanneer er iets niet helemaal juist is. Met een camera-onderzoek kunnen ze in de afvoerleiding piepen om te zien of er sprake is van een structureel probleem.

 

Een verzakking kan zorgen voor een wegsijpeling van het water, maar kan ook de oorzaak zijn van een opstopping van vuil. Uiteraard hebben we graag dat je ons contacteert, begrijp ons niet verkeerd. Bovenal willen we dat jouw probleem opgelost raakt. Als we dus een structureel probleem willen uitsluiten, stellen we nog een bijkomend camera-onderzoek voor.

Is jouw probleem dus dringend, bel ons dan zeker op 056 71 39 31. Wens je eerder een controle of een nazicht, vul dan gerust onderstaand formulier in.

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7