derudder cleaning

Ontstoppingsdienst

Raakt een toilet of leiding verstopt? Bezorgt dit jou overlast? Dan kan je rekenen op Derudder Cleaning, met onze jarenlange staat van dienst zijn we een betrouwbare partij. 

Je kan ons altijd bellen of contacteren via de site. We staan klaar om een perfecte oplossing te bieden. We zoeken de oorzaak van de verstopping, verhelpen de blokkering én gaan jou tips geven om dit niet meer tegen te komen.

Ontstoppingsdienst West-Vlaanderen en begin van Oost-Vlaanderen

De ontstoppingsdiensten van Derudder Cleaning rijden uit over gans West-Vlaanderen. Onze uitvalsbasis is Deerlijk. Dus dit is de dichtste verplaatsing. Daarnaast zijn we actief in de regio van Kortrijk, Waregem, Harelbeke en natuurlijk ook de deelgemeenten. Zo kan je onze gespecialiseerde wagens zien rondrijden in Rollegem, Vichte, Bissegem, Bellegem, Marke, Heule en ga zo maar door. 


Voor minder dringende verplaatsen gaan we ook naar de kanten van Ronse, Oudenaarde en zelfs naar de kust. Izegem, Roeselare en Ingelmunster doen we dan weer vaker aan. Als ontstoppingsdienst zijn we ook - weliswaar niet zo vaak - actief aan de kustgemeenten.

Wat doet een ontstoppingsdienst?

Een ontstoppingsdienst verhelpt verstoppingen binnen en rond de woning. Waar een obstructie is in afvoerbuizen, -leidingen en riolen komt Derudder Cleaning langs. We gaan op onderzoek uit. Soms is het al snel duidelijk waar een verstopping zit. Vaak is de oorzaak van de verstopping moeilijker te vinden. Taak van de ontstoppingsdienst is dan om te vinden waar het precies zit. Daar hebben we natuurlijk drie belangrijke zaken voor. Allereerst is er ons getraind personeel. Anderzijds hebben we ook het materiaal. Bovenal hebben we de ervaring. Als je ganse dagen in aanraking komt met buizen en riolen die ontstopt moeten worden, dan weer je op de duur wel naar wat je moet kijken.

Wat bij een dringende interventie?

Je kiest natuurlijk niet wanneer een ontstopping nodig is. En je zal het altijd zien: op het meest ongepaste moment steekt het probleem de kop op. Bij Derudder Cleaning is er een nooddienst waar je beroep kan op doen. Voor een dringende interventie moeten we speciaal een ploeg uitsturen. Onze gasten moeten ook betaald worden, dus je begrijpt vast dat we een meerprijs vragen voor een dringende ontstopping. 

 

Wel is het altijd zo: we gaan de prijs al zeer duidelijk meedelen aan de telefoon. Nooit zal je van ons een afrekening ontvangen waarvan de prijs niet op voorhand vaststond. Heldere communicatie, dat is ons handelsmerk. Geen miserie achteraf.

dringende-interventie-ontstopping

Wanneer een camera-inspectie?

Een camera-inspectie bij een ontstoppingsdienst wordt in twee gevallen ingezet. Ten eerste wanneer we de obstructie van de verstopping niet direct vinden. Dan laten we de camera het werk doen. Zo kunnen we sneller de oorzaak vinden en dus rapper een oplossing aanbieden

 

Het tweede geval waarin we de hulp van een camera vragen is wanneer we zeker willen zijn. De camera-inspectie zetten we dan in als een soort van dubbele controle. Zo kunnen we helemaal zeker zijn dat de obstructie volledig weg is. Want het is niet omdat het water weer wegstroomt, dat het probleem opgelost is.

Hoe kan je een ontstopping vermijden?

Altijd een ontstopping vermijden is jammer genoeg niet mogelijk. Je kan wel op een aantal zaken gaan letten. Doe bijvoorbeeld niks wat indruist tegen het gezonde verstand. Is iets te groot of ongepast om doorgespoeld te worden door het toilet: wel, doe het dan niet. Logisch? Je wil niet weten hoeveel vermijdbare ontstoppingen we dagelijks moeten uitvoeren. 

 

Bovendien kan je er ook voor zorgen dat je goed gerief gebruikt. Bijvoorbeeld het juiste toiletpapier. Toiletpapier dat oplost wanneer je het toilet doortrekt. Of geen excessief gebruik van zeep en douchegels. Geen vetstoffen door een afvoer gaan gieten. En als je het dan toch doet, naspoelen met warm water.

Waarom is Derudder Cleaning een uitstekende ontstoppingsdienst?

Derudder Cleaning zet de klant centraal. En kan je wel zeggen: iedereen beweert dit van zichzelf. Hier doen we het écht. Als we kunnen vermijden dat mensen nog eens in de problemen zitten, dan zullen we dit doen. Ook gaan we jou adviseren hoe je op kosten kan besparen (bijvoorbeeld door met een aantal buren samen te doen voor een prijsverlaging). 

 

Door preventief een aantal stappen te ondernemen, kan je ons minder vaak (of minder dringend) nodig hebben. Daarnaast kennen we ons vak. Zoek maar eens de reviews van onze klanten op. We streven naar 100% tevreden klanten. Alles stellen we in het werk om het perfecte werk af te leveren. Geen moeite is ons teveel.

Contacteer 

jouw specialist

bel 056 71 39 31

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7