Koksijde - Derudder Cleaning is uw specialist!

Wij zijn actief in Koksijde en u heeft altijd een ervaren ontstopper bij de hand. Of het nu gaat om verstoppingen in het riool, de gootsteen of een toilet, wij lossen het snel op.

Derudder Cleaning: professioneel ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een erkend ontstoppingsbedrijf? Derudder Cleaning helpt u graag bij het verhelpen van verstoppingen in leidingen, afvoer en riolering. Wij zijn actief in Koksijde. Een verstopping kan een grote bron van ergernissen zijn door de nare stank en vaak is het niet mogelijk om de verstopping zelf op te lossen. Het inschakelen van een professionele ontstopper biedt uitkomst.

Werkzaamheden van Derudder Cleaning

Derudder Cleaning biedt verschillende ontstoppingsdiensten aan, waaronder het ontstoppen van de keukenafvoer, wasbak of douche. We kunnen ook uw afvoer inspecteren met een camera om te bepalen of er een beginnende verstopping aanwezig is. Dit is belangrijk om serieuze verstoppingen te voorkomen. Wij raden aan om jaarlijks onderhoud aan uw afvoer uit te laten voeren om verstoppingen te minimaliseren en stank te voorkomen. Wij kunnen ook stankoverlast verhelpen door de leidingen schoon te maken.

Directe hulp bij afvoer verstoppingen

Een verstopping in de afvoer kan leiden tot onbruikbaar sanitair en een nare stank in uw woning. Dit gebeurt doordat restafval (zoals etensresten, bladeren of wc-papier) zich opstapelt op de bodem van de afvoer. Probeer eerst zelf met ontstoppingsmiddelen, maar bij serieuze verstoppingen zijn deze niet krachtig genoeg en kunnen zelfs schadelijk zijn voor gezondheid en milieu. 

Contacteer ons

Bel ons op het nummer 057 42 20 73 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en uw problemen op te lossen! Laat u niet langer storen door ontstoppingsproblemen en laat Derudder Cleaning uw leven gemakkelijker maken.

Ontvang je offerte

review1
review2

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7