Derudder Cleaning, Sint-Idesbald

Voor ontstoppingsdiensten in Sint-Idesbald en de omliggende gebieden, kun je terecht bij Derudder Cleaning. Wij bieden snelle hulp bij verstopte WC's, douches, lavabo's, afvoerleidingen of riolen. Onze technieken zijn schadevrij en milieuvriendelijk.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, horeca en overheden in Sint-Idesbald. Onze diensten omvatten ontstoppen, reinigen, inspectie met camera en rioleringswerken.

 

Als je last hebt van symptomen zoals traag weglopend water, overvolle toiletten, geurhinder of borrelende geluiden, dan is het tijd om ons in te schakelen. Wij werken snel, stapsgewijs en zorgvuldig en vinden altijd de oorzaak van de verstopping dankzij onze ervaring en geavanceerde camera apparatuur.

Contacteer ons

Bel ons op het nummer 057 42 20 73 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en uw problemen op te lossen! Laat u niet langer storen door ontstoppingsproblemen en laat Derudder Cleaning uw leven gemakkelijker maken.

Ontvang je offerte

review1
review2

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7