Ontstoppingsdienst regio Westende

Een vertrouwde ontstoppingsdienst vindt u sinds 1954 bij Derudder. Onze experts excelleren in het verhelpen van alle soorten verstoppingen. Dankzij de nieuwste technologieën, jarenlange ervaring en goed uitgeruste vrachtwagens, waarborgen wij altijd snelle en vakkundige ontstopping.

Spoedgeval in Westende

Heeft u te maken met een verstopping? Bel ons onmiddellijk voor de snelste hulp. We zijn 7 dagen per week beschikbaar.

Met onze centrale depot en een grote vloot vrachtwagens zijn we in staat om bijna onmiddellijk bij u in Westende langs te komen om het probleem op te lossen.

Hoe werkt Derudder?

Onze chauffeur komt op de door u bevestigde datum bij u langs en analyseert direct de situatie en probeert de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Hij beslist of hij gebruik moet maken van een krachtige vacuümpomp of hoge druk en zorgt dat de verstopping zo snel mogelijk opgelost wordt.

 

U kunt altijd een beroep doen op onze camerainspectie als er structurele problemen zijn met uw rioleringssysteem. Tenzij het echt niet anders kan, vermijden we altijd sloopwerk.

 

Na het oplossen van de verstopping, bespreken onze medewerkers alles met u om te zorgen dat alles volgens uw wensen is uitgevoerd.

Camerainspectie

Het vinden van de oorzaak van een verstopping is niet altijd evident. Gelukkig kunnen we altijd beroep doen op onze camerainspectie. Hiermee kunnen we iedere oorzaak opsporen en de verstopping zo snel mogelijk oplossen. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze camerainspectie.

Verstoppingen voorkomen

Het is onmogelijk om alle verstoppingen te voorkomen, maar de meest voorkomende kunt u vermijden door periodiek en proactief uw septische tank en beerput schoon te maken en te ruimen. Als u meer informatie wilt over de verschillende oorzaken van een verstopping, kunt u altijd een kijkje nemen op deze pagina.

Vanuit ons depot in Westende kunnen we snel ter plaatse zijn om uw probleem op te lossen. Zowel voor onze ontstoppingsdienst als voor onze ruimdienst kunt u een beroep doen op Derudder. 

Contacteer ons

Bel ons op het nummer 057 42 20 73 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en uw problemen op te lossen! Laat u niet langer storen door ontstoppingsproblemen en laat Derudder Cleaning uw leven gemakkelijker maken.

Ontvang je offerte

review1
review2

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7