onze klanten

Huis van Wonterghem heeft volste vertrouwen in Derudder Cleaning

Huis Van Wonterghem:

vaste waarde in events

Huis Van Wonterghem staat synoniem voor feesten en heeft het organiseren van evenementen tot een kunst verheven. Met zo’n 75 jaar ervaring in de horeca-/eventsector is Huis Van Wonterghem een begrip geworden. Naast banketzalen Huis Van Wonterghem en Maelstede in Kuurne beschikt de familie ook over Kasteel Gravenhof in Dworp en is het een vaste waarde in het nachtleven dankzij de clubs Carré in Willebroek en Diedjies in Kuurne.

Derudder Cleaning: vaste partner voor reinigingen

De diverse locaties blijven dag in dag uit operationeel, mede dankzij de hulp van Derudder Cleaning uit Deerlijk. Het reinigingsbedrijf werkt al meer dan 10 jaar onafgebroken voor de familie en is een vaste waarde geworden voor het ledigen van vetputten, het onderhoud van afvoerleidingen en het preventief in de kiem smoren van potentiële problemen.

“Doordat Derudder Cleaning al zo lang met ons samenwerkt, weten ze exact welke pijnpunten of aandachtspunten er zijn bij de verschillende locaties. Dat zorgt ervoor dat er zeer weinig tijd verloren gaat bij het zoeken naar, vinden en oplossen van problemen”, zegt Steven Maelfait, operationeel verantwoordelijke bij Huis Van Wonterghem.

De koppen bij elkaar steken werkt

Voor Huis Van Wonterghem is een van de voornaamste troeven van het reinigingsbedrijf het vermogen om mee na te denken en oplossingen aan te reiken. Bij problemen die op het eerste gezicht complex lijken, gaan de professionals bij Derudder Cleaning op onderzoek en komen heel vaak op de proppen met een eenvoudige oplossing/ingreep.

Doen meer dan van hen gevraagd wordt

“In 2010 voerde Derudder Cleaning preventieve onderhoudswerkzaamheden uit aan Kasteel Gravenhof, toen er plots een wolkbreuk losbrak. De mensen van het reinigingsbedrijf waren net vertrokken, toen de chauffeur besliste om meteen rechtsomkeer te maken en de situatie ter plaatse te inspecteren. Hij is er toen gebleven, zelfs tijdens de overstromingen. Had hij dat niet gedaan, dan stond het kasteel met zekerheid anderhalve meter onder water. Dankzij Derudder Cleaning werd erger vermeden”, vertelt Steven Maelfait.

 

Actief in de horeca? Bezig met food? Dan helpt deze handige checklist jou zeker!

<< Download de Checklist voor Horeca Ondernemers >>

40d270be-9124-436b-889b-23d1e2e029c2

Voorkomen onnodige kosten

Preventief handelen kost geld, maar het is nog steeds goedkoper dan problemen te moeten oplossen. Derudder Cleaning gaat op geregelde tijdstippen op pad om preventief leidingen te controleren en deze te spoelen, zodat er zich geen verstoppingen kunnen voordoen. Aangezien Diedjies zich in dezelfde gebouwen bevindt als Huis Van Wonterghem, wordt daar alles in een keer afgehandeld. In Carré in Willebroek wordt vooral een periodieke lediging van de vetput voorzien.

 

Steven Maelfait: “Een heel ander paar mouwen is het bij Kasteel Gravenhof in Dworp. Het gaat om een oud gebouw, dat vroeger niet was aangesloten op de riolering. Ondanks dat daar nu al wel leidingen/buizen zijn voorzien, blijft voorzichtigheid geboden. Derudder Cleaning controleert per kwartaal de staat van het buizennetwerk, zorgt dat de leidingen gespoeld zijn en neemt ook een kijkje naar de septische put. Preventief handelen is hier echt wel het codewoord.”

Houden zich aan hun woord

Huis Van Wonterghem is een familiebedrijf dat vertrouwen hoog in het vaandel draagt. Vandaag de dag kan je mensen niet meer blindelings vertrouwen, zelfs niet als ze hun woord gegeven hebben. Bij Derudder Cleaning is een woord effectief een woord. Als ze zich engageren, dan doen ze dat voor de volle 100%. “Het is geruststellend om met zo’n bedrijf samen te werken”, besluit Steven Maelfait.

Wil jij met jouw bedrijf ook samenwerken met Derudder Cleaning? Neem dan contact op en je hoort van ons binnen één dag!

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7