onze klanten

Een verstopt toilet: niet leuk!

Bij een verstopt toilet probeer je vaak eerst zelf allerei middeltjes uit om het toilet te ontstoppen, maar eens je tot de conclusie bent gekomen dat je inspanningen niets opleveren, is het de hoogste tijd om professionals in te schakelen. En dat is nu net wat N.J. uit Bissegem heeft gedaan. Hoe ze bij Derudder Cleaning terechtkwam?

“We kregen onlangs een reclamefolder van Derudder Cleaning in de bus. Aangezien ons toilet al een tijdje moeilijk doorspoelt, was de stap snel gezet om hen te contacteren.”

Al een hele tijd problemen met doorspoelen

Het is een hatelijk gevoel dat we allemaal kennen, maar voor N.J. kon het niet langer zo blijven duren. Na ettelijke keren zelf met de ontstopper aan de slag te zijn geweest, was professionele hulp de enige manier om definitief met het probleem af te rekenen.

Een toelichting bij elke stap

Wat de klant vooral onthoudt uit de ontmoeting met de medewerkers van Derudder Cleaning is de vriendelijkheid en beleefdheid van de mannen. Wat de werken zelf betreft, is ze heel erg tevreden over de aanpak. “Bij elke handeling gaven ze toelichting. Ze begonnen met uit te leggen wat ze gingen doen en waarom. Dat vind ik erg belangrijk, want het gaat uiteindelijk om je woning. Je hoopt uiteraard dat ze geen brokken maken en dat ze snel een oplossing vinden.”

 

De West-Vlaamse werd nauw betrokken bij de werkzaamheden zelf.

“Klopt, ze vertelden me concreet wat ze aan het doen waren en waarom ze kozen voor bepaalde technieken. Ze waren heel open en transparant, en dat geeft vertrouwen.”

 

In het toilet zagen de medewerkers sporen van urinesteen. Via de controleput werden deze snel en adequaat verwijderd. Om er zeker van te zijn dat de sporen gewist waren, werd een beroep gedaan op de inspectiecamera om visueel te verifiëren. De aanslag in het toilet zelf werd met een speciaal product verwijderd. Resultaat: een zo goed als nieuw toilet!

 

N.J. kreeg ook de beelden van de camera-inspectie te zien. “We zagen zwart op wit waar het probleem zich bevond.” Na een aantal andere technieken te hebben toegepast, was het probleem na anderhalf uur van de baan. “Ze hebben ook alles perfect achtergelaten”, vult de klant aan.

Via reclamefolder in de brievenbus

Via de link op de folder kwam N.J. op de website terecht. Na een e-mail en een telefonische bevestiging van de afspraak, stonden een aantal dagen later twee medewerkers van Derudder Cleaning aan de deur. “Het was geen accuut probleem, waarbij dringend iemand langs moest komen. We zijn uiteraard wel aangenaam verrast door de snelheid waarmee ze in actie zijn geschoten.”

Een verstopt toilet? Of kunnen we je met iets anders helpen?

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7