onze klanten

Zwembadbouwer looft Derudder Cleaning voor expertise en flexibiliteit

Derudder Cleaning is actief op de particuliere markt en in de wereld van de industriële reiniging. Het West-Vlaamse bedrijf krijgt vaak zeer uiteenlopende opdrachten, maar weet met een doorgedreven aanpak en een innovatief wagenpark op elke vraag een antwoord te formuleren. “Ze beloven wat ze doen en doen wat ze beloven”, zo klinkt het bij Lotec, een specialist in de bouw en het onderhoud van zwembaden, die sinds een tijdje samenwerkt met het reinigingsbedrijf uit Deerlijk.

Lotec geeft vorm aan water

Lotec is een Europese speler in de wereld van zwembadtechniek en het onderhoud van zwembaden. Maar ze doen meer dan dat. De onderneming is ook marktleider in de Benelux als het gaat over waterattracties. De Nederlandse specialist in watertechniek produceert o.a. golfslagmachines en werkt mee aan wildwaterbanenprojecten, wereldwijd.

Stijn_Haghebaert_Derudder_Cleaning_Erik_Soetinck_Lotec

Via Lago

Lotec werkt o.a. voor subtropische zwembadparadijzen zoals Lago. En het is via deze weg dat de zwembadbouwer bij Derudder Cleaning is terechtgekomen. Erik Soetinck, servicecoördinator bij Lotec: “Voor interventies tijdens weekends of buiten de kantooruren waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe partner. Veel bedrijven die zich schijnbaar flexibel opstellen, blijken dat al snel niet te zijn.” Lotec bouwt zwembaden voor o.a. Farys en Lago. Laatstgenoemde werkt al geruime tijd samen met Derudder Cleaning voor de reiniging van een openluchtzwembad in Kortrijk. Het is daar dat beide elkaar voor het eerst ontmoet hebben. “Er was meteen een klik”, vertelt Soetinck.

Flexibiliteit en expertise zijn de belangrijkste eigenschappen die wij zoeken in een partner“, vertelt Erik Soetinck, servicecoördinator bij Lotec

Altijd stand-by, denken mee en schakelen snel

Deze drie troeven kenmerken Derudder Cleaning. “Het reinigingsbedrijf is altijd stand-by, schakelt enorm snel en blijft niet rond de kerktoren cirkelen.” Stijn Haghebaert, gedelegeerd bestuurder van Derudder Cleaning: “We laten ons niet tegenhouden door onze eigen regio en kunnen ook op nationaal niveau problemen oplossen.”

Lotec is ook enorm onder de indruk van de expertise die ze in de weegschaal leggen. Er wordt niet enkel op een hoog niveau gereinigd, het bedrijf denkt ook mee bij het zoeken naar oplossingen. Zo werkte het een oplossing op maat uit voor het leegzuigen van zwembadfilters. “Toen mijn vennoot Baudewijn Vancoillie en ik de zaak overnamen in 2018, hielden we de eigenaar aan boord. Dat was een bewuste keuze. Christ Derudder heeft pakken ervaring en is technisch heel erg onderlegd. Hij denkt ook oplossingsgericht, waardoor hij niet enkel voor ons, maar ook voor onze klanten van goudwaarde is”, vertelt Haghebaert.

Een probleem? Wie bel je? Derudder Cleaning uiteraard

Ze denken er zelfs niet meer echt bij na. “Een probleem met reiniging. Een telefoontje naar Derudder en klaar. We kunnen op hen rekenen voor een snel en krachtig optreden. Een professionele aanpak, telkens met een vriendelijke glimlach: dat is Derudder Cleaning”, besluit Erik Soetinck.

Wil jij met jouw bedrijf ook samenwerken met Derudder Cleaning? Neem dan contact op en je hoort van ons binnen één dag!

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7