Lavastenen verwijderen en vijvers schoonkrijgen

  • Lavastenen snel verwijderen
  • Slib uit vijvers verwijderen
  • Folievijvers 100% proper krijgen
  • Leegtrekken en vullen van vijvers

Ontvang je offerte

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag voor verdere afspraken

Lavastenen verwijderen is een helse klus. En toch is het nodig als je je vijver goed wil houden. De poreuze stenen houden algen en andere natuurlijke materialen vast, waardoor je vijver langer proper blijft. Maar natuurlijk verliezen de lavastenen doorheen de tijd hun werking. Beetje bij beetje raken de lavastenen verzadigd. Dan is nodig om de lavastenen te verwijderen.

Alarmerend is het écht als je zaken zoals vissensterfte, afnemende plantengroei, planten zonder bloei, onnatuurlijk water of een sterke toename van algen opmerkt, dan heb je per direct nood aan een onderhoud van jouw vijver. Dit zijn symptomen van ongezond water. De oorzaak is vaak een dichtslibbing door bladeren en stof.

Hoe herstellen we jouw (zwemvijver)?

Eerst en vooral is het aan jou om de aanwezige vissen uit de vijver te halen. Vervolgens kunnen onze professionele medewerkers aan de slag. Ze zuigen al het water uit de vijver en voeren dit af. Ook het slib wordt geruimd en afgevoerd. Wij zorgen dus voor alle afval, daar moet je je geen zorgen om maken. Tenslotte reinigen we de vijver grondig.

 

Indien gewenst kunnen we ook lavastenen verwijderen. De stenen voeren we zelf af naar een erkend verwerker. Want manueel lavastenen uit de vijver halen en afvoeren is een stevige klus. 

Snelle en precieze reiniging

Derudder Cleaning reinigt snel en precies jouw vijver. Ook als jouw (zwem)vijver op grote afstand ligt. Onze wagens zijn uitgerust met lange en dikke zuigslangen waardoor wij aan een grote snelheid jouw vijver kunnen leegzuigen.

Voor grotere vijvers kunnen we zelfs twee van onze moderne wagens aan elkaar koppelen voor extra zuigkracht. Deze snelheid is voor onze klanten een groot voordeel. Sneller werken betekent minder tijd en betekent een lagere kost.

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7