onze klanten

“Minder stilstand van machines en grondiger schoongemaakt dankzij de aanpak van Derudder Cleaning”

Alltech is een Iers-Amerikaanse multinational met een productie-unit in België. Ze produceren er natuurlijke additieven voor veevoeders en leveren die vervolgens wereldwijd. Filip Vandenberghe is managing director in België en vertelt kort waarom hij beroep deed op Derudder Cleaning in hun productiefaciliteit. 

“Uniek bij Alltech zijn de drogers. Tijdens het droogproces komt waterdamp vrij en die kan weleens onwelriekende stoffen bevatten. Om geen geurhinder te hebben in de buurt, investeren we in een luchtbehandelingsinstallatie. In die installatie en dan vooral in het biobed is er een slijmerige bezinking die lastig weg te krijgen is. Om die installatie netjes te houden moeten we een deel van de installaties ook stilleggen. "Vroeger deden we dit manueel”, aldus Filip. 

 

“Dit moet beter kunnen met minder downtime voor de machines", dachten we. Via een andere leverancier kwamen ze terecht bij Derudder Cleaning. Samen bekeken we enkele opties. Nu gaat het een pak sneller, veiliger en met een beter eindresultaat. "De totale kost voor gans de operatie is veel lager dan de oude manier van werken”, gaat Filip verder. 

 

“Daarnaast reinigt Derudder Cleaning ook een inoxbuizensysteem. Ook hier bewijzen ze steeds weer hun meerwaarde. Moesten we dit zelf doen, dan zijn we daar snel weken mee bezig. Op een halve dag hebben ze de klus geklaard. Dat zorgt ervoor dat we veel regelmatiger dit systeem proper kunnen houden. Bovendien, en dat is nog een extra pluim, zij ontzorgen ons in alles. Afvoeren van stoffen, afspraken vastleggen, duidelijk communiceren met onze maintenance supervisor, etc.”

 

“We hebben een oplossing gezocht en Derudder Cleaning levert die”, besluit de managing director van Alltech. 
 

Wil jij met jouw bedrijf ook samenwerken met Derudder Cleaning? Neem dan contact op en je hoort van ons binnen één dag!

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7