Hogedrukspuiten laat jouw bedrijf opnieuw stralen

Er staat een opendeurdag op het programma, je onderneming neemt deel aan ‘Openbedrijvendag’ of je wil je bedrijf gewoon kraaknet. Ok, iedereen kan aan de slag met een hogedrukreiniger, maar wil je een snelle en degelijke reiniging van je parking, een oprit of wil je de muren van je loods of bedrijfsgebouw terug in quasi oorspronkelijke staat? Met een klassieke hogedrukreiniger kom je er niet. Doe een beroep op de juiste mensen met het juiste materiaal.

Werken met hogedrukreiniger
Afspuiten van beton die op de gevel van een huis is beland na een incident met een betonpomp

Bedrijfsgebouwen, boten, betonwanden, grote oppervlakken, silo’s, mestkelders ...

Het maakt in principe niet uit waar en wat er gereinigd moet worden, met een industriële hogedrukreiniger, eventueel in combinatie met warm water en specifieke spuitpistolen, krijg je al heel veel oppervlakken proper: de gevel van een bedrijfsgebouw die zijn uitstraling voor een stuk is verloren, het ruim van een schip, de betonpanelen van een loods, ... Een hogedrukreiniger kan ingezet worden voor particuliere opdrachten, maar is met zijn range aan mogelijkheden meer dan uitermate geschikt voor industriële toepassingen. De industriële hogedrukreinigers behoren tot de standaarduitrusting van Derudder Cleaning.

Reinigen van betonwanden

Combiwagens uitgerust met hogedrukspuiten

Met het juiste materiaal kom je een heel eind. Met zo’n acht vracht-/combiwagens in het wagenpark is Derudder Cleaning voorzien op alle mogelijke reinigingsopdrachten. De combiwagens zijn één voor één technische hoogstandjes, uitgerust met de laatste nieuwe reinigingstechnieken en -technologieën. Met drukken tot 560 bar en debieten tot 285 liter per minuut kunnen de hogedrukpompen van de combiwagens vrijwel elk vervuild oppervlak aan.

Sommige spuitpistolen moeten het vooral hebben van de fijne straal die door het vuil heen snijdt.

Wanneer koud- of warmwaterhogedrukreinigers?

Koud water onder hoge druk

Een koudwaterhogedrukreiniger kan al heel wat verschillende oppervlakken te lijf en levert uitstekende resultaten. Een ander paar mouwen wordt het als die oppervlakken te maken hebben met een hardnekkige vervuiling of aangekoekte resten.

Warm water dankzij branders combiwagens

Ondanks de hoge drukken en de grote debieten is het niet altijd mogelijk om hardnekkig vuil goed en efficiënt te verwijderen, toch niet met koud water. Op dat ogenblik brengt warm water soelaas. Van de in het totaal 8 hoogtechnologische industriële voertuigen in het wagenpark zijn er drie uitgerust met telkens twee branders. Die branders maken warm water aan met temperaturen van 90 °C en meer. Dat betekent dat niet alleen hardnekkig vuil makkelijker verwijderd kan worden, ook bacteriën moeten eraan geloven. Gebruik je temperaturen tussen 50 en 70°C, dan sterft de bacterie af. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller dat dit gebeurt. Waar dat nodig is, kan Derudder Cleaning ook stoom (> 100°C) gebruiken.

Accessoires en extra tools voor een nog diepere reiniging

Derudder Cleaning beschikt uiteraard ook over de nodige accessoires en tools om specifieke vervuilingen tegen te gaan. Zo wordt geopteerd voor een tankwaskop in silo’s of voor speciale spuitpistolen als er gewerkt wordt in rechthoekige installaties. Met een tankwaskop bereikt de West-Vlaamse reinigingsspecialist moeilijk bereikbare plaatsen en zorgt dat er veilig gewerkt kan worden, ook in tanks bijvoorbeeld. Sommige spuitpistolen moeten het bijvoorbeeld vooral hebben van de fijne straal die door het vuil heen snijdt.

Kan jouw bedrijf een stevige reinigingsbeurt gebruiken?

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7