Hoeveel kost het ledigen van een septische put?

De prijs voor het ledigen van een septische put kan variëren. Dat hangt van een aantal factoren af. Als we contact hebben met een klant, communiceren we hier zo helder mogelijk over. We beseffen zeer goed dat in de sector van het ledigen van septische putten heel wat verhalen de ronde doen. Daarom: duidelijkheid en transparantie over de kostprijs voor het ledigen van een septische put.

Wat kost de lediging van een septische put?

Wat bepaalt de prijs van het ledigen van een septische put?

Volume van de septische put

Een grote septische put zal meer kosten dan een kleine septische put. We hebben met een groot volume nu eenmaal meer werk. Lijkt ons best normaal.

Afstand van onze vertrekplaats

Onze buren hebben twee grote voordelen. Elke dag zien ze onze vriendelijke medewerkers én het kost hen minder om hun septische put te laten ledigen. Waarom? De afstand van onze standplaats in Deerlijk bepaalt mee de prijs.

💡 Kleine tip: spreek af met de buren en geef ons het aantal te ledigen septische putten door. Dan kunnen we een volumekorting geven. Opnieuw omwille van de afstand die we moeten rijden.

Afstand tot de septische put

De prijs voor het ledigen van je septische put is de standaardprijs als we binnen de 20 meter van je septische put kunnen parkeren. Als de septische put 200 meter verder ligt, moeten we slangen gaan koppelen. Dat vraagt tijd en materiaal, wat natuurlijk ook een effect heeft op de prijs die je betaalt voor het ledigen van je septische put.

☠️ Lees zeker ook ons artikel over het zelf reinigen van een septische put.

Wat krijg je voor de prijs van het ledigen van een septische put?

Eerst en vooral: de beste service die je je kan inbeelden. Lees gerust onze reviews op internet. Mensen zijn content van onze diensten. En dat is omdat we ons werk professioneel, snel en uiterst correct uitvoeren.

We sturen altijd een team van 2 personen ter plaatse. Ten eerste voor de veiligheid van de medewerkers maar ook voor de snelheid van uitvoering. Met een team van twee experts, ben je een pak sneller geholpen. Ons team komt aan in een speciaal uitgeruste wagen. Een kennersoog ziet in een oogopslag dat we werken met topmateriaal. Omdat we ervan overtuigd zijn, dat we enkel zo de beste diensten kunnen verlenen.

Uiteraard ruimen we de septische put op de meest efficiënte manier. Daar kan je van op aan. We gaan ook altijd dubbel controleren of alles netjes is achtergelaten. Vervolgens rijden we weg en nemen we alle afval(water) en residuen mee.

Kan de uiteindelijke prijs nog afwijken?

Dat kan gebeuren. Vaak valt het niet voor. Als er bijvoorbeeld hard aangekoekt restafval bevindt in de septische put, dan hebben we daar meer werk aan. We brengen jou daar eerst van op de hoogte. Ook wanneer het deksel van de septische put niet makkelijk opengaat, kan er een meerprijs gerekend worden.

Een kleine meerprijs wordt ook aangerekend voor weekendwerk of nachtarbeid. Dat is natuurlijk omdat onze permanentie van ons een extra loonkost vergt. Ook zeer dringende gevallen waarvoor we onze afspraken moeten laten vallen of herschikken, komen met een extra toeslag. Allemaal zaken waar de meeste mensen begrip voor hebben. Uiteraard communiceren we dit altijd op voorhand.

Septische Put Laten Ledigen?

Bel ons 24/7

Dringende interventie? Bel ons 24/7